Pojdi na glavno vsebino

Informativni dan 2021

Vabimo te na informativni dan na Gimnazijo Škofja Loka. Informativni dan bo potekal:

  • v petek, 12. februarja 2021, ob 9. in ob 15. uri
  • v soboto, 13. februarja 2021, ob 9. uri.

Po vsej verjetnosti bo informativni dan potekal na daljavo, tako da bo šola pripravila gradivo na spletu. Posredovali vam bomo tudi spletni naslov, kjer si boste naše povabilo za vpis na Gimnazijo Škofja Loka lahko tudi ogledali. Predstavili vam bomo oba programa, ki ju izvajamo, in sicer program gimnazija in program klasična gimnazija. Za vas pripravljamo predstavitev življenja na šoli, možnosti vpisa in obšolske dejavnosti, ki jih izvajamo za naše dijake v programih obveznih in izbirnih vsebin.

Ogledali si boste lahko tudi predstavitev nekaterih predmetnih področij in tujih jezikov, ki se jih boste poleg angleščine lahko učili v prihodnjem šolskem letu. Ti so: nemščina, francoščina, ruščina in španščina.

Posebna predstavitev bo potekala za program klasična gimnazija, v kateri boste izvedeli vse zanimivosti tega programa, ki ga izvajamo edini na Gorenjskem.

Vse predstavitve bodo prosto dostopne na spletu. Še pred tem pa si lahko zanimivosti iz življenja šole ogledate na spletni strani: www.gimnazija-skofjaloka.si  

Od 1. 2. 2021 bo akitven tudi vseslovenski  informativni portal srednjih šol, kjer se bomo predstavili tudi mi in kjer boste naši še več informacij o naši šoli: www.slovenskesrednjesole.si 

za vas pripravljamo informacije na šolskem kanalu youtube, po vsej verjetnosti pa se bomo srečali preko aplikacije Zoom in se  vam v živo predstavili. Več informacij in vse povezave bodo objavljene v času informativnega dne. 

Se vidimo na informativnem dnevu! 

Več informacij

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...