Pojdi na glavno vsebino

Vračanje učbenikov

5. junij 2022

Obvestilo za dijake 1., 2. in 3. letnika
V ponedeljek, 6. junija 2022, začnemo z vračanjem učbenikov. Prvi dan je na vrsti 3. letnik (3. a, b, c, d in e). Razpored za vračanje po dnevih in urah je priložen. Če kdo pri katerem predmetu učbenik še potrebuje, ga še ne vrne oz. ga zadrži, dokler ne uredi svojih obveznosti. Prinesite tudi knjige, ki ste si jih izposodili v knjižnici. Ob prejemu spričevala morajo biti poravnani vsi dolgovi. Dijaki, ki boste imeli popravne izpite ali druge posebne okoliščine, se o podaljšanju dogovorite s knjižničarko.
Učbenike vračate v 2. nadstropju v prostoru 239/C (poleg učilnice 239).V sklad boste prihajali v skupinah po 5 dijakov. Pridete šele takrat, ko vas bomo prišli poklicat  v učilnico. Pouk ne odpade! Prosim, poskrbite, da bo gradivo urejeno in primerno za naslednjo izposojo (odstranite lističe, obrabljene ovitke, poradirajte zapise s svinčnikom …).
Ob vračilu boste prejeli seznam U in DZ ter naročilnico za izposojo za naslednje šolsko leto. Izpolnjeno naročilnico oddajte najkasneje do konca pouka v nabiralnik šolske knjižnice (pri 348).
Želim vam uspešen zaključek šolskega leta in lepe počitnice!

Razpored po razredih


Majda Kokalj Auguštiner, prof., knjižničarka

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...