Pojdi na glavno vsebino

Natečaj za oblikovanje motiva za šolski pulover

1. december 2020

Razpis in navodila natečaja za motiv šolskega puloverja na Gimnaziji Škofja Loka

Upravni odbor Dijaške skupnosti Gimnazije Škofja Loka objavlja razpis za motiv šolskega puloverja.

Na zadnji redni seji je upravni odbor sprejel sklep, da se DŠS ponovno loti projekta šolskih puloverjev in dijakom ponudi soodločanje pri motivu šolskega puloverja.

Dijaki imate pri oblikovanju motiva proste roke.

Upoštevati morate naslednje pogoje:

  • Pulover je moški ''hoodie'' s kapuco in prednjim žepom. Model puloverja je  HOODED SWEAT 2208 (enak model kot lani) in je dostopen na spletni strani Grafike Plus (www.grafikaplus.si/izdelek/FRU62208/moski-pulover-hooded-sweat-2208).
  • V motiv mora biti vključen logotip Gimnazije Škofja Loka v originalni podobi, ki je dostopen na spletni strani šole (www.gimnazija-skofjaloka.si/sola/predstavitev/celostna-graficna-podoba.html).
  • Vključen mora biti naziv šole (Gimnazija Škofja Loka). Če želite lahko vključite tudi logotip za 70.letnico šole.
  • Pri oblikovanju motiva naj oblikovalec upošteva barvno ujemanje in izgled ter estetiko puloverja.

Predloge za motiv puloverja zbiramo do vključno torka, 15. 12. 2020. Predloge pošljite na gmail naslov Dijaške skupnosti dijaska.gimloka@gmail.com.

Upravni odbor bo določil komisijo treh dijakov, ki bo izločila puloverje, ki ne bodo ustrezali pogojem. Dijaki Gimnazije Škofja Loka bodo nato na virtualnem glasovanju izbrali zmagoviti motiv. Z natančnimi informacijami boste še seznanjeni.

Motiv, ki bo dobil največ glasov, bo krasil nove šolske puloverje. Predlagatelj motiva  bo za nagrado dobil brezplačen pulover. Ostali dijaki šole pa boste lahko pulover z zmagovalnim motivom naročili. O ceni boste obveščeni kmalu (bo pa okrog 20€).

Odprti smo za vsa vprašanja in predloge. Okrožnica bo objavljena na šolski spletni strani, šolskem facebook profilu in na Instagramu @dijaska.gimloka.

Erazem Novak Čepin, predsednik DŠS, v  imenu UO DŠS

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...