Pojdi na glavno vsebino

Šolska malica

27. avgust 2020

Obvestilo dijakom

Za vse dijake, ki ste oddali prijavnico na šolsko prehrano za šolsko leto 2020/2021, smo malico organizirali. Vsi tisti, ki se še niste prijavili, lahko še vedno oddate prijavnico preko spleta na naslov:  marija.gogala@gimnazija-skofjaloka.si  ali po pošti na naš naslov. Prijavnica je na šolski spletni strani. 

Podatke o subvenciji za šolsko malico dobimo iz centralne evidence, zato vam ni potrebno prilagati odločb Centra za socialno delo. 

V dogovoru s šefom kuhinje bosta dijakom prvih štirinajst dni na voljo le dva menija (lunch paket) z mesnim ali vege sendvičem. Za dijake 1. letnika velja, da gredo prve dni na malico vsi prisotni v razredu, kasneje pa le abonenti. 

Za dijake 1. in 2. letnika je šolska malica 4. šolsko uro (za dijake 1. letnika od 9.45 - 10.10, za dijake 2. letnika od 10.10 - 10.30), za dijake 3. in 4. letnika pa 5. šolsko uro (za dijake 3. letnika od 10.35 - 10.55, za dijake 4. letnika pa od 10.55 do 11.20).

Dijaki na malico prihajajo v ločenih skupinah po posameznih razredih s tem, da upoštevajo navodila in priporočila NIJZ o preprečevanju širjenja okužbe z virusom. Pred prihodom v jedilnico si dijaki razkužijo roke. 

Podrobnejše informacije boste dijaki dobili na uvodnih razrednih urah. 

Jože Bogataj, ravnatelj 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...