Pojdi na glavno vsebino

Razpis in navodila za natečaj za motiv šolskega puloverja

1. februar 2019

Upravni odbor Dijaške skupnosti Gimnazije Škofja Loka objavlja razpis za motiv šolskega puloverja. Na zadnji redni seji se je upravni odbor odločil, da dijakom ponudi soodločanje pri motivu šolskega puloverja.
Dijaki imate pri oblikovanju proste roke, upoštevati morate le naslednje pogoje:
- Pulover je moški ''hoodie'' s kapuco in prednjim žepom. Model puloverja je HOODED SWEAT 2208 v temno modri barvi (denim s pigmentom) in svetlo sivi barvi (svetlo siva BHR) in je dostopen na spletni strani Grafike Plus (www.grafikaplus.si/…/FRU622…/moski-pulover-hooded-sweat-2208).
- V motiv mora biti vključen tudi logotip Gimnazije Škofja Loka v originalni podobi, brez spremenjene oblike ali barv. Logotip je dostopen na spletni strani šole (www.gimnazija-skofjaloka.si/…/predstavitev/celostna-graficn…).
- Vključen mora biti naziv šole (Gimnazija Škofja Loka).
- Pri oblikovanju motiva naj oblikovalec upošteva barvno ujemanje in izgled puloverja.
Do vključno 15. 1. 2019 zbiramo predloge za motiv puloverja. Predloge lahko pošljete preko zasebnega sporočila na nedavno odprtem Instagram profilu dijakov gimnazije (najdete ga pod uporabniškim imenom @dijaska.gimloka) ali pa se obrnete neposredno na Ferjanča Koširja (2. c) in predsednika DŠS, Jana Pippa (2. š).
Upravni odbor bo nato določil način izbire 3 najboljših motivov, o katerem boste obveščeni naknadno. Izmed teh treh bomo izbrali najboljši motiv za šolski pulover, predlagatelj motiva pa bo za nagrado dobil brezplačen pulover s svojim motivom. Ostali dijaki šole boste lahko pulover z zmagovalnim motivom naročili. O ceni s subvencijo šole, ki znaša 5 EUR na pulover, boste obveščeni naknadno.
Odprti smo za vsa vprašanja in predloge. Okrožnica bo objavljena na šolski spletni strani in na Instagramu @dijaska.gimloka.

Rok Šarić,
v imenu UO DŠS

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...