Pojdi na glavno vsebino

Obvestila dijakom ob začetku novega šolskega leta

25. avgust 2017

 

Urnik za 1. šolski dan bo objavljen na šolski spoletni strani, zavihek okrožnice. 

Uvajalni tečaj angleščine: kot že vrsto leto doslej, tudi letošnjim bodočim dijakom 1. letnika nudimo možnost, da osvežijo znanje angleščine skupaj z našimi profesorji in rojenim govorcem. Pričetek 16-urnega tečaja je v ponedeljek, 28. 8., ob 8. uri zjutraj. Dijaki naj se zberejo v 3. nadstropju, kjer bo na vratih učilnic objavljen razpored. Tečaj spada v progrma OIV (16 ur) za šolsko leto 2017/2018. 

Učbeniki: Gimnazija Škofja Loka ima bogat učebniški sklad in za vse dijake šole pripravljamo komplet obveznih učbenikov.  Razpored izpoposoje iz učbenišega sklada je objavljen na šolski spletni strani pod zavihkom okrožnice. 

Obrazec za pridobitev dijaške vozne karte naj dijaki prinesejo v šolo, da ga požigosamo in podpišemo. Obrazec oddajo na okencu avtopbusne postaje. Obrazec je objavljen na spletni strani  avtobusnega prevoznika Alpetour. 

Potrdilo o šolanju: vsi dijaki, ki so uspešno končali šolsko leto, so v juniju prejeli dve potrdili za novo šolsko leto. Dijaki, ki so opravili popravni izpit v spomladanskem ali jesenskem roku, prejemjo potrdilo za novo šolsko leto v tajništvu šole.

Prijave na šolsko malico:  pravilno izpolnjen obrazec naj dijak prinese/pošlje v tajništvo šole najkasneje do 30. 8., da bomo do 1. 9. lahko uredili vse potrebno za dvig malice.  Od 16. 8. dalje je možna prijava preko aplikacije eAsistent. 

Urnik za šolsko leto 2017/2018 za posamezni razred bo objavljen konec naslednjega tedna, najkasneje do 30. 8., in sicer v aplikaciji e Asistent.  

Jože Bogataj, ravnatelj 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...